Magazin o hubnutí

29. června 2015
formoline

Formoline L112

Německý výrobek Formoline L 112 byl pojmenovaný podle aktivní složky, přesněji vlákniny přírodního charakteru – polyglukozaminu. Polyglukozamin (L 112) se dokáže účinně vázat (i ve větším množství) na tuky, čímž snižuje celkový energetický příjem. Hlavní složka formolin je nestravitelná a díky vlákninám, které obsahuje, máme […]
29. června 2015
xlsmedical

XL-S Medical

Tablety na hubnutí XL-S Medical váží tuky v žaludku tak, že vstřebává jejich molekuly a vytváří tzv. tukově-vlákninový komplex. XL-S Medical existuje v několika variantách. Tento pomocný prostředník při procesu hubnutí pomáhá snižovat vstřebávání tuků z trávicí soustavy a tím redukuje i energetický příjem do […]
29. června 2015
phenyl-stack7

7-PhenylStack Stacker

Preferovaný především těmi, kteří se odhodlali strávit většinu času ve fitku. PhenylStack zintenzivňuje energii tak moc, že nedokážete sedět a nehýbat se. Obsahuje totiž hodně kofeinu, což může být škodlivé především pro ty, kteří mají problémy se srdcem. Podobně jako Oxotrim umožňuje termogenické spalování a […]
29. června 2015
lcarnitine

L- Carnitin

Mluvíme o neesenciální aminokyselině, která na sebe váže mastné kyseliny v tucích a následně je transportuje do mitochondrií. V mitochondriích oxidují tukové buňky a přeměňují se na zdroj energie. L-Carnitin se vyskytuje v lidském těle, tvoří ho játra a ledviny z Lyzinu a Metionimu, tedy […]
29. června 2015
chudnutie-oxo

Oxotrim

Oxotrim mnozí uživatelé na fórech doporučují i kvůli své přirozené funkci. Jedná se o produkt, který urychluje metabolismus a tedy i spotřebu energie. Celkové složení podněcuje činnost termofenických enzymů, které spalují tuk. Tato termogenická složka (měnící tuk na tepelnou energii) je zkombinovaná s  Keto složkou, […]
29. června 2015
chilliburner

ChilliBurner

Součástí novodobé kuchyně jsou i chilli papričky, kterým vděčíme za jedinečnou pálivou a intenzivní chuť exotiky. Kapsaicín, tedy rostlinný alkaloid, představující složku chilli papriček, způsobuje „oheň v puse“, takže je pocit pálení vyvolaný podrážděním receptorů nervových zakončení, na které reagují také oči a nos. Pálivé […]
29. června 2015
fykotin-mojalinia

Fykotin

Energii z potravin čerpáme přijímáním sacharidů a tuků uložených ve stravě. Během trávení se mění sacharidy na glukózu. Glukóza vyživuje celé naše tělo a udržuje stabilní organismus. Záleží však na druhu sacharidů, které vstřebáváme z potravin. Podle obsahu glukózy v krvi můžeme po strávení potravy […]
29. června 2015
emulips1

Emulips forte

Další doplněk stravy z výtažků z řepkového oleje, z bezglukosinulátových odrůd řepky. Obsahuje také emulgátory přírodního původu, obohacené zvýšenou hladinou vitamínu E. Bylinné extrakty z máty peprné, lékořice lysé a hořce žlutého působí na trávící trakt. Emulips je ochucený anýzovým olejem a není chemicky stabilizovaný.
3. června 2015
obezin

Obezin

Princip výživového doplňku Obezinu je založený na rozpuštění tabletky v žaludku a stonásobném zvětšení jejího objemu. Vytvoří se stabilní gelová hmota, která se po konzumaci smíchá se snězeným jídlem. Celkový proces trávení se zpomalí a dostaví se pocit nasycenosti, i přestože jsme zkonzumovali menší porci. […]