Magazin o hubnutí

29. června 2015

Atkinsonova dieta

Robert Atkinson, podle kterého je tato dieta pojmenovaná, napsal dietetickou knihu Revoluční dieta, které popisuje návody na redukci hmotnosti bez zbytečného přepočítávání kalorií. Přesto se ovšem zdá, že si musíme posvítit hlavně na karbohydráty. Atkinsonova dieta spočívá v nalezení vyváženého poměru konzumací sacharidů, bílkovin a […]
29. června 2015

Formoline L112

Německý výrobek Formoline L 112 byl pojmenovaný podle aktivní složky, přesněji vlákniny přírodního charakteru – polyglukozaminu. Polyglukozamin (L 112) se dokáže účinně vázat (i ve větším množství) na tuky, čímž snižuje celkový energetický příjem. Hlavní složka formolin je nestravitelná a díky vlákninám, které obsahuje, máme […]
29. června 2015

XL-S Medical

Tablety na hubnutí XL-S Medical váží tuky v žaludku tak, že vstřebává jejich molekuly a vytváří tzv. tukově-vlákninový komplex. XL-S Medical existuje v několika variantách. Tento pomocný prostředník při procesu hubnutí pomáhá snižovat vstřebávání tuků z trávicí soustavy a tím redukuje i energetický příjem do […]
29. června 2015

7-PhenylStack Stacker

Preferovaný především těmi, kteří se odhodlali strávit většinu času ve fitku. PhenylStack zintenzivňuje energii tak moc, že nedokážete sedět a nehýbat se. Obsahuje totiž hodně kofeinu, což může být škodlivé především pro ty, kteří mají problémy se srdcem. Podobně jako Oxotrim umožňuje termogenické spalování a […]
29. června 2015

L- Carnitin

Mluvíme o neesenciální aminokyselině, která na sebe váže mastné kyseliny v tucích a následně je transportuje do mitochondrií. V mitochondriích oxidují tukové buňky a přeměňují se na zdroj energie. L-Carnitin se vyskytuje v lidském těle, tvoří ho játra a ledviny z Lyzinu a Metionimu, tedy […]
29. června 2015

Oxotrim

Oxotrim mnozí uživatelé na fórech doporučují i kvůli své přirozené funkci. Jedná se o produkt, který urychluje metabolismus a tedy i spotřebu energie. Celkové složení podněcuje činnost termofenických enzymů, které spalují tuk. Tato termogenická složka (měnící tuk na tepelnou energii) je zkombinovaná s  Keto složkou, […]
29. června 2015

ChilliBurner

Součástí novodobé kuchyně jsou i chilli papričky, kterým vděčíme za jedinečnou pálivou a intenzivní chuť exotiky. Kapsaicín, tedy rostlinný alkaloid, představující složku chilli papriček, způsobuje „oheň v puse“, takže je pocit pálení vyvolaný podrážděním receptorů nervových zakončení, na které reagují také oči a nos. Pálivé […]
29. června 2015

Fykotin

Energii z potravin čerpáme přijímáním sacharidů a tuků uložených ve stravě. Během trávení se mění sacharidy na glukózu. Glukóza vyživuje celé naše tělo a udržuje stabilní organismus. Záleží však na druhu sacharidů, které vstřebáváme z potravin. Podle obsahu glukózy v krvi můžeme po strávení potravy […]
29. června 2015

Emulips forte

Další doplněk stravy z výtažků z řepkového oleje, z bezglukosinulátových odrůd řepky. Obsahuje také emulgátory přírodního původu, obohacené zvýšenou hladinou vitamínu E. Bylinné extrakty z máty peprné, lékořice lysé a hořce žlutého působí na trávící trakt. Emulips je ochucený anýzovým olejem a není chemicky stabilizovaný.